Tosca Kolkhuis Tanke-Lahpor

Founder

Na haar studie Nederlands recht in 1999 (specialisatie vennootschapsrecht en vennootschapsrecht) werkte Tosca bij Philips op de Corporate and Financial law department. Ze werkte o.a. aan de financiering van de Philips High Tech Campus, de afstoting van Philips Semiconductors (later: NXP) aan een private equity consortium en het opzetten van lease joint ventures voor medische systemen in Europa en Azië. In de rol van bedrijfsjurist gaf zij ook juridisch advies in M&A transacties, op het gebied van vastgoed en in arbeidsrechtelijke geschillen met senior executives. Later was zij werkzaam bij Rabobank als corporate finance jurist en tenslotte werd zij hoofd juridische zaken, verantwoordelijk voor het juridische team, en lid van het management team Finance & Risk Management van een middelgroot bedrijf.

Haar specialisaties zijn (internationaal) contracting, juridische aspecten van corporate finance, herstructureringen en ze is in staat een deal team naar closing te leiden.

Sinds midden 2011 fungeert Tosca als juridisch adviseur voor bedrijven van diverse omvang. Op zelfstandige basis heeft Tosca de financiering begeleid van diverse bedrijven, gewerkt aan verschillende partnership en herstructureringen.